altFakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani vabi na šesto predavanje v ciklu poljudnih astronomskih predavanj Sprehod skozi vesolje. V četrtek, 4. aprila 2013 ob 19:00 bo o Sledeh oddaljenih galaksij v izbruhih sevanja gama predaval Jure Japelj. Predavanje bo na Fakulteti za matematiko in fiziko (Jadranska ulica 19, Ljubljanazemljevid) v predavalnici F1 v pritličju. Vstop je prost. Vabljeni!

altFakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani vabi na peto predavanje v ciklu poljudnih astronomskih predavanj Sprehod skozi vesolje. V četrtek, 7. marca 2013 ob 19:00 bo o Sunyaev-Zel'dovičevem efektu predavala dr. Dunja Fabjan s Centra odličnosti Vesolje in FMF. Predavanje bo na Fakulteti za matematiko in fiziko (Jadranska ulica 19, Ljubljanazemljevid) v predavalnici F1 v pritličju. Vstop je prost. Vabljeni!

Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani vabi na tretje predavanje v ciklu poljudnih astronomskih predavanj Sprehod skozi vesolje. V četrtek, 3. januarja 2013 ob 19:00 bo o radijski astronomiji predaval Janez Kos. Predavanje bo na Fakulteti za matematiko in fiziko (Jadranska ulica 19, Ljubljanazemljevid) v predavalnici F1 v pritličju. Vstop je prost. Vabljeni!

Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani vabi na četrto predavanje v ciklu poljudnih astronomskih predavanj Sprehod skozi vesolje. V četrtek, 7. februarja 2013 ob 19:00 bo o aktivnosti zvezd predavala Maruša Žerjal. Predavanje bo na Fakulteti za matematiko in fiziko (Jadranska ulica 19, Ljubljanazemljevid) v predavalnici F1 v pritličju. Vstop je prost. Vabljeni!

Fakulteta za matematiko in fiziko Univerze v Ljubljani vabi na drugo predavanje v novem ciklu poljudnih astronomskih predavanj Sprehod skozi vesolje. V četrtek, 6. decembra 2012 ob 19:00 bo predavala dr. Andreja Gomboc s Fakultete za matematiko in fiziko in Centra odličnosti Vesolje. Predavanje z naslovom Gostje na nebu bo na Fakulteti za matematiko in fiziko (Jadranska ulica 19, Ljubljanazemljevid) v predavalnici F1 v pritličju. Vstop je prost.Vabljeni!